Werken op Schiphol

Voor sommigen is het altijd een droom geweest, werken op de een van de grootste luchthavens van de wereld, Schiphol. Schiphol is praktisch een complete stad op zich en heeft als zodanig ook bijna alle vormen van werkgelegenheid welke je in een normale stad kan vinden. Er is detailhandel, horeca, logistiek, IT en nog veel meer. Of u nu een bouwvakker bent of een IT specialist, werken op Schiphol met uw huidige professionele kennis is praktisch altijd mogelijk.

Als u echter voor de luchthaven Schiphol, ofwel de Schiphol Groep zelf wilt werken zijn de werkzaamheden natuurlijk wat beperkter en veelal op reizigers, organisatie of op vluchtverkeer gericht. U kan rustig alle vacatures doorlopen die er te vinden zijn op Schiphol om te kijken of er iets is dat bij u past. Schiphol staat bekend als een goede werkgever waarbij uw werk relatief vast is. Maar dat hangt natuurlijk ook voor een groot deel van uw eigen vermogen en inzet af.

Werken op Schiphol is echter altijd interessant en vanwege het internationale karakter van de luchthaven komt u in aanraking met zeer veel verschillende culturen, talen en gebruiken. Werken op Schiphol is dus niet alleen leuk maar verrijkt uw leven daarbij ook nog eens. Van Schoonmaker tot vluchtleider, werken op Schiphol is een goede kans om meer van de wereld te zien zonder Nederland te verlaten. Bekijkt u rustig alle vacatures welke te vinden zijn op deze pagina. En als er nu niks voor u bij is, is er misschien volgende week wel wat.