Lang parkeren Schiphol

Lang parkeren op Schiphol is zeker een goede mogelijkheid als u voor langere tijd op reis gaat en er niet van houdt om met een taxi of openbaar vervoer te reizen. Lang parkeren op Schiphol is mogelijk in P3, het parkeerterrein welke bedoeld is voor auto’s die er langer als 3 tot 4 dagen staan. Schiphol maakt het financieel aantrekkelijk om lang te parkeren in P3 vanwege de speciale tarieven die ervoor gelden.

Lang parkeren op Schiphol kost in alle gevallen voor de eerste drie dagen €52,50, tenzij u van te voren reserveert, maar daarover later meer. De eerste drie dagen kost u dus €52,50, en elke opvolgende dag slechts €6,50. Het is dus een zeer aantrekkelijke optie vanaf pakweg een week wegblijven om uw auto lang te parkeren op Schiphol. Als u terug komt heeft u immers weer het comfort van uw eigen auto bij de hand.

Het verdient echter aanbeveling om als u lang wilt parkeren op Schiphol dat u een plek reserveert voor lang parkeren op Schiphol. Het reserveren van deze plek levert u ook nog eens een voordeel op van €2,50 en het garandeert u een parkeerplek op P3, de plek voor lang parkeren op Schiphol. U kan makkelijk online reserveren via deze website en uw voordeel doen met lang parkeren op Schiphol. Het is overigens wel zo dat P3, de plek voor lang parkeren op Schiphol wat verder van de luchthaven af ligt, maar als u parkeert op P3, dan wordt u gratis met een pendelbus van en naar de luchthaven gebracht zodat u niet een heel eind met uw bagage hoeft te zwoegen.